Dinar germanor a la Mitjana. Tot un clàssic!!

Hola a tots!!
El passat diumenge 25 d’abril vam celebrar el III Dinar de germanor del Club d’Escacs Balàfia. Tot un éxit, 35 persones quasi tot el club s’hi va concentrar. La Mitjana de Lleida és el lloc que hem escollit any rera any per a celebrar el dinar, aquest dinar sempre el fem després del Campionat per Equips. El parc està situat a Lleida, al barri de Pardinyes i és tota una joia de parc per a compartir amb la família, anar a fer esport o passejar.
El dia va ser espectacular, d’aquells dies de primavera que permet anar amb màniga curta. Abans de les 11.00 del matí vam anar a portar els “trastos” cap a la Mitjana. I allí vam fer diversos jocs, un bon tiberi, sobretaula.
Va estar molt bé el dinar, amb la canallla del club, familiars, amics. Fent pinya i esperem que duri molts anys, som poquets (bé, potser tan poquets ja no perque anem creixent, només cal veure els dinars i com està el club els divendres per la tarde, ja no hi cabem!!!) però això si, ben avinguts!!!.
Fins ben aviat!!!
I estigueu atents a les novetats!
Club Escacs Balàfia

One thought on “Dinar germanor a la Mitjana. Tot un clàssic!!

  • May 4, 2010 at 2:41 pm
    Permalink

    Ens va fer un dia ideal i ens ho vam passar molt i molt bé. Una abraçada a tots aquells que van vindre i els que no van poder els esperem l'any vinent.
    Enhora bona a les cuineres,rosquilles pastis amb crema pastelera, biscuit , ensaladilla …tot estaba boníssim!!!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *