II Torneig Escacs Universitat de Lleida 11-2-2023

Hola bones!

Aquesta vegada ens embarquem en una activitat amb els estudiants de la Universitat de Lleida, amb qui ja havíem col.laborat una vegada en el passat, ajudant-los a organitzar com no podia ser d'altra manera un torneig d'escacs!! El Consell de l'Estudiantat de la UdL i nosaltres i per suposat ens hi deixarem la pell per a que tot surti bé i sigui una jornada agradable per a tothom.

Ens ho van proposar ara fa unes setmanes i doncs ens vam començar a moure per intentar quadrar les dates i.... Per fi el tenim aquí!!!

El torneig es durà a terme a l'Edifici Polivalent del Campus de Cappont  el dia 11 de febrer a les plantes -1 i 0 ÉS obert a tothom! jugadors i jugadores federats i no federats. 

El ritme de joc serà de 10 minuts + 5 segons d'increment.

Hi hauràn tot un seguit de premis per als millors classificats de cada categoria, però per a més informació podeu consultar les bases 

Serà un dia festiu, amb ganes de gaudir d'aquest nostre estimat esport, els escacs, la inscripció és completament gratuïta <-- click click!😜😜😜 i oberta a tothom. Afanya't que la inscripció nomès es pot realitzar fins al dia 10 de febrer a les 15 i les places són limitades!!

Us deixem el cartellet i serà un plaer col.laborar en aquest event per a que tothom passi una bona estona i gaudeixi!
Torneig d’Escacs Universitat de Lleida 2023
Esperem veure-us per allà i sobretot esperem gaudir molt amb tots i totes vosaltres.

Fins aviat!

Salut i escacs!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *