Lliga Escacs 1 Ronda 2023 Preferent Balafia – Baix Segre

Hola bones nois i noies!

Doncs sí, aquí tenim la primera jornada d'escacs de la lliga per equips a la categoria preferent de la província de Lleida.
Tot i tenir dificultats fins a l'últim moment per acabar de quadrar l'alineació, al final ha estat possible, no nomès això sinò que hem guanyat el matx!! 

Això ens dona una mica de tranquilitat per afrontar les següents jornades i és un cop bó de moral!.
La jornada ens començava bé, el Víctor i el Miquel guanyaven les seves partides, tot i que una estona més tard el matx ha tornat a estar igualat. Estàvem 2-2.

El Jordi i el Cèsar han aconseguit guanyar tot i arribar  patint, a finals que el Cèsar deia que inclús estava perdut i el Jordi ens comentava que podien haver sigut taules perfectament. Afortunadament la balança s'ha anat cap al nostre costat i ambdòs han conseguit guanyar les seves partides.

Tot i així i encara amb un 4-2 les coses no estaven decidides, totes les partides estaven vives i ben vives i el Jaume ha perdut, així que ens hem quedat 4-3 amunt, però... Amb l'ai al cor.

El Dani semblava que tenia una bona posició amb una mica de ventatja de material, el Miquel Àngel ho tenia força malament i el Joan tenia una d'aquelles posicions que tant li agraden, que no entenem com s'ho fa però les acaba guanyant, així que Joan ens ho hauràs d'explicar!

I així ha estat! el rival d'en Joan ha tingut una errada i en Joan s'ha quedat amb ventatja decisiva, el Dani ha guanyat la seva partida, i finalment el Miquel Àngel ha conseguit fer unes taules!

Jornada en la que podia haver passat de tot però al final hem tingut sort.

Moltes gràcies a tothom! Us deixem unes fotos!
Volíem penjar alguna partida, perquè tenim un visor per a fer-ho, però la veritat que desprès pensant-ho bé independentment que sortissin o no els noms hem pensat que podia ser no agradable per alguna persona involucrada en el matx i preferim no fer-ho.

Una abraçada, ens veiem aviat!

Salut i Escacs!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *