Lliga Escacs 2 Ronda Preferent Mollerussa – Balafia

Hola bones nois i noies!

Aquesta setmana ens desplaçàvem a Mollerussa a jugar amb un dels rivals més forts ara mateix que tenim a la categoria, estem parlant del Club d'Escacs Mollerussa.

Fa molt de goig sempre jugar amb ells, tot just abans de començar les partides es fa foto "de familia" (de fet la foto familiar que hem fet ens la van passar ells) i apart d'això sempre el clima és  de molta esportivitat i molt agradable.

Per si no sabeu, el club d'escacs Mollerussa avui dia compten amb un munt d'equips amb nens i estan jugant tornejos a tot arreu, la veritat que es fantàstic, moltes gràcies per aquesta feina de transmetre als nanos un esport com aquest.

Anem a relatar una mica com va anar el matí.

Malauradament, no vam conseguir completar l'equip, i sortíem amb un 1-0 en contra... Es preveia un matí dur. 

Molt ràpid també en Víctor i en Miquel van perdre les seves corresponents partides, tot i que en Miquel desprès em va comentar que podia haver tingut opcions, bueno, suposo que més o menys tothom en tenim gairebé sempre d'opcions, un altre cop potser la balança s'inclina cap al nostre costat.

La Tere va fer una molt bona partida, per mi és la partida més igualada que li he vist mai, i al mig joc l'enfrontament estava igualat i desprès doncs tot va trontollar una mica, sobretot per temes tàctics, donar-te la enhorabona de part de tothom per l'esforç i per la lluita en la partida. Un 10!

El marcador anava 4-0 en contra, però la resta de partides estaven molt i molt disputades, de fet en Jordi va guanyar la seva jugant molt segur i doncs ja teníem un 4-1.

El Cèsar va perdre en un final que era molt difícil, i la sensació va ser que durant tot el matx l'encontre havia estat igualat i estava content tot i el resultat.

En Jose  va guanyar en una partida amb molts matissos i ben ben bonica. Enhorabona! 

El Jaume va acabar fent unes meritòries taules, i va comentar que li semblava que a l'obertura podia haver sortit millor. I en Joan va acabar perdent.

Podeu veure aquí l'acta del matx.

Us deixem unes fotos,  i a més una de cortesia que ens va fer el Club d'Escacs Mollerussa de familia.
Aprofito també per dir que aviat es celebrarà un torneig a la Universitat de Lleida on la inscripció és OBERTA i GRATUÏTA, deixo l'enllaç aquí. Esperem i ens faria molt de goig veure-us!

Un plaer i fins aviat!

Salut i escacs!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *