Festa Major de Balàfia 2022 el nostre torneig

Tal i com tothom esperava, va ser un bon torneig amb 79 inscrits, nosaltres els organitzadors estàvem allà “una mica d’hora” deixem-ho així, perquè clar, hem de montar les taules, cadires, taulers, rellotges, i sembla poca cosa, però no ho és pas, de fet si no fós per aquesta gent com dic jo “els anònims” les activitats no es podrien dur a terme.

Ja que he començat així, que no ho tenia previst, vull donar les gràcies expressament a la Tere, al Jordi, a la Jorgina, a l’Ana, al Marc, al Cèsar, al Dani, al Ricart, al Jose i tota aquella gent que ajuda a muntar totes les activitats, perquè al final, a la gent li agrada jugar i ser un campió és sensacional, però lo de “ficar les mans” tirar les coses endavant i intentar que la gent passi una bona estona quedant una mica en “l’anonimat” té molt de mèrit, gràcies a tots ells i elles, als “campions” i als “anònims” avui una mica menys anònims, perdoneu-me.

Anem per feina! al campionat van haver 79 inscrits, va començar puntualment a l’hora segons lo previst i va haver inclús temps de fer alguna parada “tècnica” per agafar una mica d’aire. Molts dels que juguem a Lleida ens serveix per retrobar-nos amb els nostres companys dels escacs i fer alguns “intercanvis” com parlar de les vacances, de com es presenta la temporada, i de si hi ha ganes de competir i coses d’aquestes, ja sabeu…

Us passo unes fotos que vam fer:

La jornada va donar per a molts bons moments, per a molts retrobaments i tot plegat va ser fantàstic.

Moltes gràcies a tothom, per fer-ho possible i amb moltes ganes de que ens tornem a trobar.

Us deixo la classificació aquí

Fins aviat!

Salut i escacs!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *