Torneig Festa Major de Balàfia 2022

Doncs sí, el tornem a tindre aquí, prepareu-vos perquè aviat tindrem un dels tornejos més importants a nivell de partides “Blitz” que es celebren a la província de Lleida, a l’estiu, i no és per fardar, però la veritat que s’hi apleguen jugadors que en saben.

El dia 22 d’agost teniu una cita al centre cívic de Balàfia, per passar sobretot un bon matí, tothom serà benvingut, federats, no federats, gent que en sap molt, gent que en saben menys, tots disposats a jugar una mica i passar-ho bé!

Per als que en saben molt en cada “tram” de categories doncs hi ha uns premis així que molta sort a tothom, i bueno, més que sort, els que juguem a escacs també sabem que la “sort” depèn gairebé exclusivament de l’entrenament i de l’esforç, molta força per l’entrenament llavors.🏋🏋

Deixem el cartell de rigor😊

Torneig Festa Major de Balafia 2022

Molta força a tothom!

Salut i escacs!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *