Festes Barri Instituts – Sant Ignasi 2022

Bones nois i noies!

Doncs sí! Aquest any ens “estrenem” col.laborant una mica amb la nostra humil aportació a fer una mica més diversa en el sentit de les opcions de les festes del barri Instituts – Sant Ignasi de Lleida.

Va ser un matí molt i molt agradable, a primera hora al matí, ja hi havia gent “currant” com uns campions fent una mica de brasa, ja que feien “sardinada popular” i ens van tractar com uns reis, desde el primer moment, esmorzar sobre les 9 del matí, (disculpeu, no acostumo a portar rellotge) un parell de sardinetes amb oli (potser all) i julivert, pa torradet i beguda, a partir d’allà la vida ja “es veu d’una altra manera” ja m’enteneu 😜

El matí va estar tranquilet, vam montar els escacs gegant i una taula, els escacs gegant va estar molt i molt sol.licitat durant tot el matí, i la canalla ho va gaudir molt, alguns i algunes d’elles van fer les “seves primeres passetes” en el món dels escacs i doncs fent unes partidetes amb els peons i cosetes així, tot molt agradable i enternidor.

També es va apropar un noi que juga en un altre club de Lleida amb la seva família, moltes gràcies! Al final el que importa es fer una mica de pinya🍍😊

Us passem alguna foto.

Molt agraïts a tothom qui va participar d’alguna o altra manera, lo de la “sardinada popular” em va recordar a quan era petit al meu barri, alguna vegada a l’any feiem una cosa semblant, però força més gran i practicament s’aplegava “tot el barri” i feia molt de caliu i era molt agradable, més enllà de crear noves sinèrgies amb els veins, hi hauria d’haver coses que no s’haurien de perdre mai.

Ens veiem aviat!

Salut i escacs!📓

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *