Activitat suspesa degut a la calor!

Sí, nois i noies anàvem a col.laborar, en una activitat esportiva on hi havia “tres fronts oberts” el volei, els escacs i el handbol, s’anava a fer al pati de l’escola de balàfia, amb tot de nens i nenes amb moltes ganes de jugar, hauria sigut una experiència formidable, però malauradament i degut a les altes temperatures no es va poder dur a terme, i va ser cancel.lada.

Col.laboraven moltes associacions molt implicades en el barri, els hi estem profundament agraïts que vulguin sempre “tirar del carro” amb les activitats per als més joves, com diria la gent “moderna” +1

Tot i així, esperem fer-la ben aviat en unes condicions òptimes per a tothom, tant per als nanos com per a les persones que ho organitzem.

Els cartells!

Fins i tot al Juliol el CLUB d’ESCACS BALÀFIA està ben viu!!

Moltes gràcies altre cop a les entitats col.laboradores.

Salut i Escacs!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *