Juguem a la plaça! Altre cop!

Doncs sí, en el marc de les col.laboracions que fem amb altres entitats del barri aquest 9 de Juliol vam fer una activitat a la plaça Maria Aurèlia Capmany tot just al costat del nostre estimat centre cívic de Balàfia que, no perquè jo estigui dintre del club, és un centre molt i molt implicat en col.laborar amb les entitats del barri i oferir-se.

L’ambient va ser espectacular, van haver un munt de nens, alguns que volien aprendre una mica, altres simplement jugar, el tauler gegant sempre és “l’atracció” i doncs ens dóna molta vida, per cert aviat potser haurem de fer una “despesa extra” per tal de renovar coses com el taulell gegant que sempre el fiquem per a què tothom en gaudeixi, podeu fer-vos socis del Club Escacs Balàfia quan vulgueu!😁😁😉😉 (Quin trós de “spam” que m’he marcat)😂😂😂

Vam passar una molt bona tarda, i fins i tot vam tindre algunes ampolles d’aigua, que últimament a les activitats al carrer n’acostumem a portar, sembla una tonteria però quan fa solet si pots tindre una mica d’aigua amb uns gots es fantàstic.

Us deixem alguna foto, no em vam fer moltes, però… estàn bé

Res més a afegir, ens encanta col.laborar en aquestes coses de barri, és el que està en el nostre ADN.

Una abraçada i fins aviat!

Salut i escacs!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *