Festa Major Sant Anastasi Maig 2023 Lleida

Hola bones!

Ahir dissabte 13 de Maig de 2023 vam celebrar la festa major de Maig de Lleida, Sant Anastasi, i com no podia ser d'altra manera hi vam ser allà amenitzant, com ja es comú. Som el club que més vegades ha organitzat activitats relacionades amb escacs a les festes majors, això sense cap mena de dubte. Ho podem dir ben i ben orgullosos.

Nosaltres un club molt petit, que lluitem per sobreviure degut al volum de socis que tenim, organitzem cada any activitats a les festes majors de la ciutat, i no nomès a la festa major, sinò que altres vegades hem anat a barris a que almenys els escacs estiguessin presents i els petits i no tan petits poguessin fer unes partidetes.

Per tot això moltes gràcies a tothom, a tothom del club, als participants i a aquelles entitats que ens ajuden a dur a terme la difusió dels escacs, però sobretot a l'empenta de la gent que fa possible tot això. Gràcies!

El matí va ser un èxit, fins i tot en algun temps ens van faltar taules i cadires perquè hi havia més gent que volia jugar que aquestes. Com a anècdota jo mateix vaig jugar una partida amb una nena en un banc (gràcies Laia, va ser un plaer, fer una petita partida i explicar-te alguna cosa, gràcies) deixant de banda tot l'anecdòtic us deixem algunes fotos, que en tindriem per fer una galeria, i totes elles fan moltíssim goig.
De fet no nomès això!!

Per la tarda vam fer una altra activitat amb la col.laboració de l'associació de veïns de Balàfia, davant del centre cívic, en el qual vam renovar el nostre acord de col.laboració amb el centre cívic de Balàfia i ells mateixos van fer-se càrrec d'uns obsequis que consistien en fer-se socis no federats amb el nostre club i poder venir cada divendres de 18 a 20:30 al centre cívic de Balàfia i fer unes partidetes amb nosaltres, que ens fa molt de goig!!

Estrenàvem un roll-up i la veritat que és ben maco. Enhorabona als nostres nous socis no federats esperem que gaudiu molt jugant amb nosaltres als escacs, serà un plaer tindre-us a casa nostra i us tractarem com a tal.

Us deixem algunes fotos més!
Una jornada plena! On tothom va fer una despesa gran d'energia, i de voler fer les coses, amb esforç i empenta, molt orgullós de ser d'aquest el nostre club.

No gaire més a dir. Estigueu atents i atentes a les xarxes socials,  tindrem sorpreses!!

Salut i escacs!

One thought on “Festa Major Sant Anastasi Maig 2023 Lleida

  • May 15, 2023 at 6:40 pm
    Permalink

    Gran dia d’escacs a Lleida. Animeu-vos a vindre a jugar.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *