Campionat ràpides, festes d’Almenar 2022

Hola nois i noies, aquest passat 18 de setembre es va celebrar el campionat de ràpides de les festes d'Almenar, vam aportar 3 jugadors, el Dani el Cèsar i el Jordi, tots 3 van fer bona actuació, destacant el Dani que va ser 3er classificat de la general, i campió del seu tram.

El clima va ser molt agradable, familiar i codial i vam estar gairebé millor que a casa, gràcies! 

N'hi va haver uns quants nens i jovent , i la veritat que sembla que no tenen aturador, "ens estan passant la mà per la cara" i no ens estem ni adonant, pugen forts, i el més important de tot és que sembla que ho gaudeixen, així que jo crec que tots estem ben orgullosos i encantats de que això sigui així.😉😉

Ho vaig parlar fa poquet amb un conegut, el jovent d'avui són els escaquistes del demà i se'ls ha de cuidar, com a or!😚😚

En els últims anys a molts col.legis fan escacs com a activitat extraescolar, i sembla que el panorama dels escacs a les terres de Lleida pinta molt i molt bé.

Ui que m'estic desviant!! Perdó.

Els nostres jugadors van fer un molt bon paper, especialment el Dani, que últimament en aquestos tornejos de ràpides està agafant trofeus, li he dit que li haurem de fer un album aquí a la web nomès per a ell, ell creu que no li deia de veritat, però... al pas que va, aviat tindrà un representant i se li haurà de pagar la fitxa federativa... (Dani, si llegeixes això que espero que sí, m'ofereixo oficialment a ser el teu representant😘😘 tu tranquil, que jo ho gestiono bé!) 

Ja que hem parlat de trofeus i de classificacions, us deixem el cartell i un parell de fotos que vam fer. A veure si altra vegada en fem alguna més.
Moltes gràcies per tota la feina feta als amics del Club d'Escacs Almenar, va estar una tarde fantàstica. 

Gràcies també a tots els participants, a la canalla en especial ens feu molta il.lusió (almenys a mi)

Bon "inici de curs" i a treballar fort!
Salut i escacs!

Fins aviat!😊😊😘😘

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *