Ronda 7 — Campionat Provincial Absolut

Avui s’han disputat 40 partides. La última partida en acabar ha estat al voltant de la 1 i mitja. En les 3 primeres taules s’ha produït el mateix resultat, taules. Els jugadors que s’enfrontaven en aquestes taules eren Joan Trepat i Alejandro Barbero, Israel Campos i Albert Ramon, Ramon Monfà i Ferran Gutiérrez. La victòria en la taula 4 del jugador del Vilabarca Eugeni Pera contra la jove promesa dels escacs lleidatans, Ferran Solé, ha ficat molta emoció en la part capdavantera de la classificació.

El líder és el jugador del Lleida Alejandro Barbero amb 6,5 punts, seguit del també jugador del Lleida Joan Trepat amb 6 punts. De la tercera a la cinquena posició tenim tres jugadors amb 5,5 punts: es tracta dels jugadors del Tàrrega Albert Ramon i Israel Campos, i del jugador del Vilabarca Eugeni Pera.

A falta de dos rondes tot està molt obert.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *