Final Campionat de Subs de Lleida

 

Ja s’ha acabat el campeonat per edats de Lleida. La última ronda ens ha deixat amb un bon sabor de boca: 2 victòries i una derrota.La derrota la va protagonitzar la Jorgina, que després de jugar una bona partida es va despistar i aixó li va costar 1 punt què, tot i perdre, s’ha classificat pel campeonat de Catalunya d’edats.

La categoria sub-16 s’ha acabat molt bé: tant en Marc com en Genís han guanyat. Tot i aixó només el Marc –i només amb el 75 per cent pagada- ha aconseguit classificar, malgrat l’excel.lent final del Genís amb 2 victòries consecutives. No passa res Genís! A pesar de no haver-se classificat, el Genís anirà al campionat pagant, és a dir, que tindrem els tres mosqueteros del Club Escacs Balàfia defensant al club a nivell de Catalunya.

 
Molta sort als 3!
(crònica del Marc)

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *