Campionat Consell Escolar Escacs Gener 2010

Hola a tots,
Aquest dissabte (30 gener 2010) s’ha disputat el campionat del Consell Escolar d’Escacs del Segrià al Centre Cívic de Balàfia, hi han participats jugadors dels diferents col·legis del Segrià (Lleida, Almenar, Vilanova de Segrià, disculpeu si ens deixem algun poble).

Durant el campionat es va realitzar un esmorçar popular que va ser tot un éxit!. El torneig va aixecar una gran expectació, va tenir força públic i no només dels familiars dels jugadors, sinó de gent del barri que volia saber perque hi havia tanta gent al Centre Cívic.

Tenim un petit video al Youtube

Esperem que us hagi agradat el video!
Fins ben aviat
Club Escacs Balàfia

One thought on “Campionat Consell Escolar Escacs Gener 2010

  • February 6, 2010 at 10:38 am
    Permalink

    Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *