Tercera ronda i ……….. 3 de 3!!!!!!

Molt bones a tots.
Com ja debeu de saber a hores d’ara, avui hem aconseguit la tercera victòria consecutiva tant a Primera Provincial com a Tercera.
Enhorabona a tots!!!

Avui començarem per l’equip de Tercera.
El formaven, el Jordi Borràs, la Tere Camarasa, el Dorin i el Genís. Els ha tocat anar a la pressó per jugar contra l’equip del Centre Penitenciari i han aconseguit una aplastant victòria per 0-4.
Ràpids i mortals.
Per tranquilitat de les famílies (o no),podem dir a hores d’ara que tots els integrants de l’equip són a casa. Cosa extranya, ja que algún es mereixia quedar-s’hi!! xD

En quant a l’equip de Primera ….
Avui el rival era el sempre difícil filial de l’Andorra.
Nosaltres teníem algunes baixes importants i feia que el matx fos bastant igualat.
Quan portavem un parell d’horetes han arribat els primers resultants, i tots negatius. Dues derrotes del Xavi i del Javi Valen ficaven l’encontre en 0-2 a favor de l’Andorra.
La cosa pintava magre.
Per sort, poc desprès van arrivar les victòries de l’Andreu (avui al primer tauler) i del Javi Paul (3 de 3 compañero!!!!) que ficaven igualtat en el marcador.
Però encara quedava molt per disputar, totes les partides restants estaven prou igualades, algunes potser amb una mica de ventatja i d’altres amb desventatja.
Aproximadament a dos quarts d’una el Jose havia de tombar el seu rei en senyal de derrota. Un sacrifici de peça massa agossarat. La propera vegada s’ho haurà de pensar millor.
Afortunadament quasi al mateix temps guanyaven el Marc i l’Emili quedant el matx en un momentani 4-3 al nostre favor. Quedava només la partida del Daniel però era qüestió de temps perquè la tenia molt ben encarrilada.
Així va ser i als voltants de la 1 de la tarde el Daniel rubricava el 5 a 3 al nostre favor.

3 de 3 per tant en les dos categories. Un ple perfecte.
A Primera una vegada més patint, com ja sabíem que seríen totes les rondes i a Tercera pas a pas cap als llocs d’ascens.

Ara ja a esperar la propera ronda.
Recordem. A Primera Balàfia A — Torà.
I a Tercera Balàfia B — Vallfogona D

Enhorabona a tots i fins la propera

One thought on “Tercera ronda i ……….. 3 de 3!!!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *