4a Ronda Campionat per Equips: Líders!!

Hola a tots!

Ja ha finalitzat la 4a ronda del Campionat per Equips. Anem a veure el detall de la jornada:

Balàfia B: format pel Sergi, Javier Pareja, Dorin i Noel. S’enfrontaven al Vallfogona-D, un dels primers classificats, per tant és un dels dies complicats (segur que n’hi hauran més!). El Noel ha perdut la seva partida ràpidament, no ha estat el seu dia, ànims Noel, el proper diumenge anirà molt millor i fes cas al teu mestre!. Per la seva banda el Dorin i el Javier s’han imposat amb facilitat, el Sergi ha hagut de treballar més la seva posició i finalment a establert el definitiu 3 a 1. Molt bon resultat situant el Balàfia B en el primer lloc. Molt bé!!! Continueu així.
Aquí l’acta del matx.

Balàfia A: format pel Ricard, Andreu, Emili, David, Jaume, Javier Valen, Javier Paul i Daniel, pràcticament l’equip de gala, eh Jose:-). Ens enfrontament als co-líders: el Torà, un dels gallets de la categoria, per ELO ens superaven en la majoria de taulers (això si, per poquet). El matx ha començat bé amb una victòria del Daniel – ha guanyat una peça al mig jo-, molt bon campionat!, després el Jaume ha fet taules, el Javier Valen s’ha imposat en una partida ben curiosa, el David també s’ha imposat en la seva partida -el cavall de c5 era un monstre-, el Javier Paul ha perdut una partida on tenia molt bona posició. Quedaven les partides del Ricard, Andreu i Emili. El Ricard s’ha imposat en la seva partida desprès de moltes maniobres, situant el 4.5 a 1.5 donant la victòria. Finalment l’Emili no ha pogut defensar-se i ha perdut, i l’Andreu s’ha imposat amb qualitat de menys però cada cop tenia més compensació.

Teniu l’acta del matx aquí.

Els resultats de la jornada a Primera
Magnífic resultat i combinat amb l’empat del Vallfogona-A fa que ens situem líders en solitari, i amb molta moral per a visitar Vallfogona aquest diumenge per a consolidar el nostre liderat.

Ànims i fins diumenge!
pd: Moltes gràcies Àngel pel reportatge multimedia.
pd(2): Aquest divendres 19 Febrer a les 20.00 hi ha una reunió al club. Estigueu atents al correu
Club Escacs Balàfia

2 thoughts on “4a Ronda Campionat per Equips: Líders!!

 • February 15, 2010 at 3:54 pm
  Permalink

  Esteu fets uns cracks,
  a per totes !!!
  Petonet
  Tere

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *