2a ronda Campionat per Equips

Hola a tots!!!
Avui hem disputat la 2a ronda del campionat per equips, anem a veure els resultats (avui el Javier s’estrenava com a cronista!!!!)
Balaguer E – Balàfia B. Aquest matí marxaven cap a Balaguer: Javier, Dorin, Daniel i Genis, s’han trobat amb el primer equip que també jugava fora. En el primer tauler, el Daniel no ha pogut jugar ja que li han deixat el tauler buit!!!., per la seva part el Genis aprofita que el rival es deixa una peça i guanya ràpidament; més endavant el Dorin acaba perdent una partida amb moltes dames al tauler, finalment el Javier guanya la seva partida i firma el definitiu 1-3 a favor nostre. Molt bé a tots!!! (ànims Dorin!!).
Pel que fa al Balàfia A, l’equip s’ha trobat davant del Centre Cívic de Balàfia, l’equip estava format per: Ricard, Andreu, Emili, David, Jaume, Jose, Javier Valen i Javier Paul. Ens enfrontaven al Mollerussa-A un equip ple d’experiència que ens ficaria les coses difícils. Per ELO érem una mica superiors,  però això no vol dir res.El matí ha començat amb la ràpida victòria de l’Emili, ràpidament ens han remontat amb derrotes de: David, Javier Valen i Ricard, teníem un 3-1 en contra i les partides restants no pintaven gens bé. El Jose ha reduit distàncies amb victòria del Jose amb un bonic atac, i el Javier Paul ha aconseguit el 3-3 amb una combinació ben llarga. Quedaven les partides del Jaume i l’Andreu, el Jaume estava inferior i l’Andreu potser no tindria prou material per guanyar la partida, de cop el Jaume ha anat millorant la seva posició i el seu rival ha pensat massa i ha perdut per temps, desprès l’Andreu ha fet taules aconseguint un ajustadíssim 3.5 a 4.5 a favor nostre, el 2on punt al sac!!!
pd: Destacar els àlbums de fotos que tenia al gent de Mollerussa, déu n’hi dó quines fotos!!!, esperem que algun dia es tornin a animar i puguin montar l’Open de Mollerussa, fa 20 anys era el millor torneig de la provincia, una llàstima.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *