1a Ronda Campionat per Equips

Hola a tots!!!

Ja ha finalitzat la primera ronda del Campionat de Catalunya per Equips. Aquest any com a novetat jugarem a casa els mateixos dies ambdós equips, això permet que hi hagi molt bon caliu. Comencem el resum pel segon equip:
El Balàfia B estava composat pel: Marc, Javier, Jordi i Dorin, ahir la tarde vam haver de retocar l’equip per malaltia de la Jorgina, millora’t!!!. Jugaven contra el Vilanova de Segrià-B, ràpidament han començat a caure les victòries i s’han imposat per 4-0, molt bé!!! però recordeu que no hi ha rival petit. Amb aquest resultat es situaran liders.
L’acta electrònica del matx està en aquest enllaç

El Balàfia A debutava a 1a enfront el Bellpuig A, per ELO érem superiors, però això només es pot demostrar al tauler, les primeres victòries han caigut del nostre costat: Jose, Javier Valen, Daniel i Emili, per contra el Ricard ha perdut, el marcador estava 4 a 1, més tard l’Andreu ha fet taules i el Javi s’ha imposat, resultat: 5.5 a 1.5, finalment el Jaume (ànims Jaume no passa res!!) ha perdut la seva partida situant el marcador definitiu en 5.5 a 2.5. Molt bona victòria que dóna molts ànims per anar a jugar la pròxima setmana a Mollerussa.
Teniu més informació del matx en aquest enllaç.

Pel que fa al campionat d’edats, encara no ens han arrivat tots els resultats: el Noel va guanyar les 2 partides d’ahir, el Josep Maria va guanyar una de les dues, la Jorgina no va poder jugar per malaltia, el Marc va guanyar la seva partida i estem pendents de rebre el resultat del Genís. Molta sort a tots ells la propera setmana.
Teniu més informació a:

Fins ben aviat!!!
Club Escacs Balàfia

One thought on “1a Ronda Campionat per Equips

 • January 25, 2010 at 2:35 pm
  Permalink

  Això pinta bé.
  Dues victòries dels dos equips. Millor impossible.

  A veure si continua la ratxa, ja només queden 8 rondes!!!

  Fins aviat.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *