II Simultànies Associació de Veïns

Hola a tots!

Simultanies Guillem Baches

Ahir es va celebrar la II Edició de les Simultànies de la Associacions de Veïns de Balàfia. La trobada va estar organitzada per l’Associació de Veïns de Balàfia, amb la participació del MI Guillem Baches, i la col·laboració de la Paeria i el Club Escacs Balàfia. L’event va estar anunciat a diferentes mitjans: prensa local, cartells de l’associació de veïns

La trobada va comptar amb la presència del regidor d’esports de la Paeria, Txema Alonso, i del regidor de particacipació ciutadana, Joan Gómez, que a més a més va ser un dels valents que es va sentar a jugar i no ho va fer gens malament. Pel que fa a les partides ni va haver de força interessants i bastants jugadors van puntuar.

Recordeu que aquest diumenge 24 (a partir de les 9.30h) juguem els dos equips a casa: Balàfia A (debut a 1a) contra el Bellpuig i Balàfia-B (3a) contra el Vilanova B, esteu tots convidats a anar-los a veure.
Per altra banda, els joves jugadors del club estan jugant els campionats provincials per edats, molta sort a tots: Josep Maria, Noel, Jorgina, Genis i Marc.

Només em queda donar les gràcies a totes les persones que van donar un cop de mà.
Fins ben aviat
Club Escacs Balàfia

One thought on “II Simultànies Associació de Veïns

  • January 23, 2010 at 4:51 pm
    Permalink

    Ei!!!
    No sé si ho sabeu però avui surtim tant a La Manyana con al Segre!!!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *