Campionat per equips Ronda 4 — Bones i males notícies (2)

Hola a tothom!!

Ja ho veieu, una nova ronda i altra vegada hem de parlar de bones i males notícies.
Encara que aquesta vegada la sort ha canviat d’equip, i és que va ser l’equip A qui va guanyar aquesta vegada mentre que l’equip B va perdre.

Tot i que l’equip A havia de jugar contra un rival molt fort com és el Torà, nosaltres veniem amb moltes ganes desprès de la derrota in-extremis de la setmana pasada contra el Benavent. Sabíem que, si jugàvem bé, podriem guanyar.
I així va ser, vam guanyar 7’5 a 2’5.
Pel resultat pot semblar que vam guanyar fàcil però res més lluny de la realitat.
Vam tenir sort que van faltar dos jugadors rivals, per tant ja partíem amb 2 punts d’avantatge. Punts que van guanyar Jaume Príncep i Dani Cosialls.
Això, s’ha de reconèixer, ens va donar tranquilitat als qui jugavem.
Ràpidament el Marc va guanyar la seva partida i el 3-0 semblava que ens portava directes cap a una victòria ràpida, però …… de seguida van arrivar dues derrotes consecutives, la del Javi Valen i la del Wilson.
Aquestes derrotes ficaven el marcador en un 3-2 molt ajustat, i més veien que les partides que restaven no eren gens fàcils.
Poc desprès va arribar la victòria del Javi Paul. Un 4-2 que ens atançava a la victòria però que encara havíem de lluitar.
El 5è punt el va aconseguir el Javi Pareja al guanyar la seva partida i el punt definititu que ens asegurava la victòria matemàticament el va aconseguir el Jose guanyant una partida que tenia escandalosament perduda.
Amb el 6-2 ja ens aseguravem la victòria, però com que nosaltres lluitem totes les partides vam continuar lluitant en les partides que li quedaven a l’Àngel Blacnh i a l’Andreu. El diumenge pasat els dos primers taulers.
Finalment l’Àngel va guanyar i l’Andreu va fer taules.
Total Balàfia 7’5 — Torà 2’5
Podeu consultar l’acta, aqui.
Amb aquesta victòria l’equip es situa a la zona tranquila de la classificació. Esperem que duri!!

Pel que fa a l’equip B, com hem dit al començament no va tenir sort.

Un rival que en les 3 rondes anteriors només va cedir 1’5 punts de 15possibles i aixó que en la primera ronda els hi va faltar un tablero. Per tant, jugant, només havíen cedit unes taules.
A més veníen de guanyar la setmana anterior per 0-5 al Tàrrega.
De totes maneres com ja sabeu, els nostres jugadors van jugar amb ganes i totes 5 partides van ser partides molt lluitades.
El primer en perdre va ser el Jordi, que no va veure un atac de mat i es va haver de rendir.
Però desprès va guanyar el Genís i ficava el marcador en 1-1, amb la qual cosa teniem esperances de donar la sorpresa.
Per desgràcia, tota la resta de partides van acabar en derrotes, tot i que en algunes partides, com per exemple la de la Jorgina, van ser molt lluitades. Els altres dos jugadors que van perdre van ser el Dorin i el Sergi.
Llàstima, una altra vegada serà.
Aqui podeu consultar l’acta.
De moment l’equip continua fòra dels puestos de descens, ocupa la 8 posició, així que la cosa no pinta malament.

Per cert, una vegada més, la sala de joc feia molt de goig. Veure 30 persones jugant a escacs ens plena d’orgull a aquest jove club.
Aqui teniu algunes fotos.

Això és tot de moment.
Molta sort a tots pel diumenge que ve.

Fins aviat!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *