Campionats al Juny

Hola a tots!!!
Ja s’atansa l’estiu, desprès del final de temporada (campionat per equips), el nombre de campionats s’havia reduït una mica, però al juny ja en torna haver – per donar i vendre!!!. Anem a veure un resum dels propers campionats:

  • 1er Campionat d’Escacs Col·legi Episcopal 2010. Dissabte 12 de juny a les 09:30, col·legi Episcopal de Lleida.
  • Torneig de partides ràpides Avinguda Pius XII. Diumenge 13 de juny a les 10:00, Local Social d’Associació de Veïns. Passeig de  Ronda, 62-64, Baixos, Lleida (al costat de Comissaria).Inscripció abans del dia 11 de juny.
  • 1er Campionat ràpides Terres de Ponent. Dissabte 19 de juny 16:00, Centre Penitenciari Terres de Ponent- Lleida. Per inscriure’s contactar amb Josep Oms (josepoms@hotmail.com)
  • Campionat provincial per parelles. Diumenge 20 de Juny a les 10:00, Raímat Golf Club. Inscripció màxima 17 de juny. Posteriorment es realitzarà el Dinar de Germanor de la Festa dels Escacs de Lleida.
  • II Torneig de la Amistat “Memorial Enrique Playán”. Diumenge 20 de juny, a les 11:00,  Monsó (Aragó), campionat per equips. Ens van convidar els companys de Monsó desprès de la partida que ens va enfrontar a Ivars.

Com podeu veure n’hi uns quants per triar i remenar!!!. i aquest divendres acaben els tancats de Tàrrega, on els jugadors del club tenen possibilitats d’aconseguir victòries absolutes i podis!!. Molta sort.
Aquest és la entrada número 100 de la pàgina web, com a regal un acudit gràfic!!!

Acudit doping

Fins ben aviat i bon cap de setmana!
Club Escacs Balàfia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *