Campionat a Ivars d’Urgell!!

Hola a tothom!!
Fa com a dos setmanes un representant del Club Escacs d’Ivars ens va fer una trucada de telèfon oferint-nos la possibilitat de jugar un campionat per equips en motiu de la festivitat del seu poble.
No ho vam dubtar ni un moment en acceptar la proposta. Ens va fer molta il·lusió que ens convidèssin ja que era la primera vegada que ho feien desde que som el Club Escacs Balàfia.
El torneig consistia en un únic grup de 6 equips formats per 6 jugadors a un temps de 15 minuts per jugador. Amb puntuació olímpica. Els equips participants: Ivars-A, Ivars- B, Pardinyes, Bellpuig, Monzón i Balàfia.
Més enllà del resultat esportiu podem dir que vam passar una tarda ben distreta a Ivars. On no vam parar de riure entre partida i partida, xerrant ara amb un, ara amb un altre.
Sempre tot molt ben organitzat i preparat on no va fallar res, ja que tot estava previst. Bé tot menys una impressionant tromba d’aigua que va caure en un moment a Ivars que va fer que entrés aigua a la sala de joc, però de seguida els organitzadors ho van solventar.
En quant al resultat esportiu podem estar contents. Vam quedar tercers a un sol punt del campió i per davant d’un equip tant fort com el Pardinyes. Els resultats dels nostres matxs van ser els següents:
Balàfia — Monzón: 3-3
Bellpuig — Balàfia: 3-3
Balàfia — Pardinyes 4-2 (hi ha un document gràfic que ho demostra!!!!)
Ivars-B — Balàfia: 2-4
Ivars-A — Balàfia: 3-3
Total: 17 punts.
El campió va ser l’Ivars-A amb 18 punts, segon el Monzón també amb 18 punts.
Tercers nosaltres amb 17 punts i el Pardinyes cuarts amb 17 punts.
Van tancar la classificació el Bellpuig i l’Ivars-B.
Com veieu 4 equips en un sol punt de diferència que mostra la igualtat que va haver al campionat.
Ah! per cert, del Club van anar a jugar el Ricard, el Jose, el Josep Mª, el Dani, el Marc i el Jordi Borràs.
Al final entrega de trofeus un pica-pica on vam poder tornar a riure i xerrrar de tot una mica.
Per últim donar les gràcies al Club Escacs Ivars per la bona tarde que ens van fer passar i la enhorabona per la idea tant original de fer aquest campionat.
Desde el Club Escacs Balàfia dessitjar-los que acabin de passar una bona Festa Major i que continuin organitzant campionats com aquest molts anys més.
Fins aviat!!!

One thought on “Campionat a Ivars d’Urgell!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *