Gaudim dels escacs

Hola a tots,
Com us vam informar vam participar en la Festa Major de Lleida, dissabte al matí ens vam trobar a l’Eix Comercial de Lleida (al costat del IEI). Va ser tot un éxit, el dia va acompanyar i no va ploure mentre estavem jugant, i les taules van estar plenes en tot moment, com no el tauler gegant va ser tot un éxit.
Vam rebre la visita del Regidor d’Esports de la Paeria, Txema Alonso, també vam rebre la visita de vells coneguts, jugadors i ex-jugadors, molts van veure l’activitat en la programació de la festa major i no van deixar escapar l’oportunitat de fer una partideta. També vam rebre la visita de moltes persones, curioses i aficionats als escacs que va poder jugar contra els jugadors del Club Escacs Balàfia.
Aquesta activitat permet acostar els escacs a tothom, i el tauler gegant és una eina ideal, si proveu a jugar una partida amb el tauler gegant, els escacs es veuen d’una altra manera.!!!!
Club Escacs Balàfia.
Fins aviat

One thought on “Gaudim dels escacs

 • May 11, 2010 at 8:34 am
  Permalink

  Val la pena fer activitats amb aquest éxit i bon ambient.Ho hem de fer mes sobint!!!
  Petonest,
  Tere

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *