Ronda 6 — Campionat Provincial Absolut

S’han disputat 41 partides. 

Només queden 2 jugadors que no coneixen la derrota: es tracta dels dos primers del rànquing, els jugadors del Lleida Alejandro Barbero i Joan Trepat, els quals són els dos primers de la classificació amb 6 i 5,5 punts respectivament.

La última partida en acabar ha estat la de la taula 1, on jugaven Alejandro Barbero i el jugador del Vilabarca Eugeni Pera. S’ha arribat a un final de peons amb un cavall per jugador en el que s’ha imposat el primer.

Seguint als dos líders trobem 3 jugadors amb 5 punts, entre els quals trobem una gran sorpresa com és el jugador del Baix Segre Josep Arnillas.  Els altres dos són els jugadors del Tàrrega Albert Ramon i Israel Campos.

Ja més apartats, amb 4,5 punts trobem 5 jugadors, entre els quals hi ha el jove Ferran Solé de 12 anys.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *