Ronda 5 — Campionat Provincial Absolut

Avui s’han disputat 40 partides. Ja  tenim un líder en solitari: es tracta del jugador del Lleida Alejandro Barbero, amb 5 punts, que s’ha imposat al també jugador del Lleida Lluis Quintas per temps en una posició final molt igualada en que es jugava un final de torres i peons amb 3 peons contra 2 a favor del nou líder.

Joan vs Wilson un clàssic
L’altra partida més interessant del dia ha estat la que jugaven els jugadors del Lleida, Joan Trepat, i del Tàrrega, Albert Ramon, amb victòria del jugador del Lleida. Trepat es queda amb 4,5 punts en 2a posició. en 3a posició tenim una sorpresa,es tracta del jugador del Vilabarca Eugeni Pera que ha guanyat a Ferran Gutiérrez i es queda també amb 4,5 punts.
A continuació venen 6 jugadors amb 4 punts.
La última partida ha acabat als voltants de tres quarts de dos. Ha estat la que disputaven el jugador del Lleida Josep Ramon Blanch i el jugador del Vallfogona Jaume Parramon, en que s’ha arribat a un final de dos peons per jugador i amb alfils de diferent color. La partida ha acabat en taules.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *