Campionat per equips — Ronda 2 — Gelats!!

Hola a tothom!!
Ja hem jugat la segona ronda del campionat provincial per equips.
Si la setmana passada vam sortir victoriosos en els dos encontres aquesta setmana hem de parlar de dues derrotes.

L’equip A va anar molt voluntariós i amb moltes ganes a Guissona, però potser el fred o potser simplement que no va ser el nostre dia, de seguida vam començar a sumar derrotes i aviat ens vam plantar amb 4-2 en contra.
Tot i això si recordeu la setmana passada també ens van plantar amb 4-2 en contra i vam acabar guanyant 4-6. Així que encara quedava esperança. El Dani, el Josep Mª, el Miquel i el Jose lluitaven fins gairebé esgotar-se el temps per donar la volta al marcador. Però no va poder ser i finalment el resultat va ser de derrota per 7-3.

Aquí teniu l’acta

Paral·lelament, l’equip B marxava a Vallfogona de la mà de 4 joves jugadors. En Ricard, en Samuel, en Jon i en Dani. 4 nois que fan sentir-nos molt orgullosos a tots els integrants del Club Escacs Balàfia. Primer perquè d’alguna manera ens veiem a naltros mateixos quan fa anys que començavem a jugar i segon perquè un dels principals objectius del nostre club és que vingui canalla al club i s’ho passi bé.
El resultat va ser de 3-1 amb victòria del Vallfogona, però el resultat no és important, perquè de ben segur tots 4 van agafar experiència i s’ho van passa d’allò més bé.

L’acta del matx

Ara ja a preparar la tercera ronda, que per cert jugaran tots dos equips a casa. Si podeu venir a veure les partides no us perdeu, perquè entre els dos equips serem 28 persones. Si us agraden els escacs disfrutareu molt de l’espectacle.
L’equip A rebrà la visita del Vallfogona, i l’equip B rebrà la visita del Sort.
Molta sort a tots!!

Per cert, aquest dissabte arriba una de les cites que més ens agraden. El dinar de germanor!!
El celebrem al Club Natació Lleida. L’hora és a les 13:30 i el menú val 10€ el d’adult i de 8,5€ l’infantil.
Hi ha 4 primers plats a escollir, i 4 segons. Vi, gaseosa, algún refresc i postre.
Podeu venir tothom qui estigui interessats, no només jugadors, també familia o amics.
Això si, aviseu abans de dimecres.

Ara si, això és tot.
Fins aviat!!

Fins aviat!!

One thought on “Campionat per equips — Ronda 2 — Gelats!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *