Campionat per equips 2012 — Ronda 1

Molt bones a tots, ja tornem a estar aqui!!

S’ha fet llarga l’espera però un altra cop comença el campionat que més ens agrada a tots. El campionat per equips.
Enguany repetim amb dos equips. Un a Preferent, la màxima categoria a nivell provincial, i l’altra a Tercera, la categoria perfecta per que els més novells es desfoguin i perdin la por a la competició.

Aquest any, tal com vam avançar al nostre facebook, l’equip A va tindre mala sort amb el sorteig i jugarà 5 encontres fora de casa i 4 al nostre local. Amb l’agreujant que les visites són als equips més llunyans. Tocarà viatjar a Ivars, Guissona, Torà, Solsona (Elefant) i Mollerussa.
Més sort va tenir l’equip B que jugarà a casa 5 encontres i 4 fora. Haurà de viatjar a Vallfogona, Alcoletge, Lleida i Almenar. Tot un luxe, ja que podia haver tocat anar a Pont de Suert, Sort, Andorra entre altres.

Però anem al lio, perquè ja s’ha jugat la primera ronda.

L’equip A va anar a jugar a Ivars d’urgell, amb moltes ganes ja que com hem dit teniem moltes ganes de que comencés aquest campionat i axí vana anar 10 dels nostres jugadors a gaudir dels escacs.
I déu ni do si van gaudir. El matx va estar disputadíssim.Per a que us feu una idea va haver un moment que anavem perdent 4-2. I el resultat final va ser 4-6.
La veritat sigui dita, vam tenir bastanta sort en alguns encontres. Però ja ho diuem que la sort no ve sola sino que s’ha de lluitar fins el final.
Victòria doncs en la primera ronda que ens fa agafar forces per a les properes partides.

Teniu l’acta del matx aquí.
Recordeu que a la ronda 2 l’equip viatjarà a Guissona.

D’altra banda l’equip B s’estrenava a casa amb un equip del sempre difícil GEVA-CEVA. Ja sabem que l’equip andorrà cuida molt als joves i sempre té nois dispossats a donar guerra. Novament va ser així i es va haver de lluitar fins al final.
El resultat Balàfia B – 2.5 GEVA-CEVA 1.5.

I aquí l’acta.

A continuar sumanto nois!!
La propera setmana toca viatjar a Vallfogona.

Bé familia, això és tot de moment.
Continuarem informant.
Fins aviat!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *