Lliga Escacs 6a ronda Ponts – Balafia última ronda

Hola bones!

Avui ens enfrontàvem a l'equip d'escacs de Ponts, el seu equip ha estat moltes i moltes temporades a la nostra categoria, i aquest any ens tornàvem a trobar.

Sempre han estat molt acollidors amb nosaltres i molt agradables, es nota la mà d'en Santi i en Francesc, moltes gràcies, ens vam sentir com a casa nostra, inclús hi havia coca dolça i xocolata per esmorzar!! Que això hauria de ser gairebé obligatori, a nivell de crear bon ambient, dintre del que és una competició on tothom anem a guanyar, però dintre de l'esportivitat molt característica dels escacs. Si el rival et guanya, has d'assumir que ha jugat millor que tú, i et toca millorar! A fer feina!😊😊 No cal queixar-se tant i s'ha de treballar més dur⛏⛏⛏

El viatge va ser un viatge una mica llarg, però al arribar a Ponts et trobes unes panaderies i pastisseries que segurament fan els croissants més bons i probablement els més GRANS! De tota la província, així que arribar a Ponts i fer un cafè amb llet i menjar una delícia com aquelles et fa oblidar tot el recorregut. Aneu a Ponts, no us en penedireu!

Aquesta vegada sí que hi anàvem 10 jugadors, inclús van vindre el Marc i el Ricard! Moltes gràcies als dos per haver vingut, la veritat que fa molt goig quan jugadors que últimament no juguen gens i fan l'esforç de vindre per a recolzar a l'equip. Moltes gràcies de debò.

Us deixem unes fotos i anem una mica amb el matx:
Les coses ben aviat es ficaven al nostre favor, en Miquel Jr. va aconseguir un mat ràpid i el marcador es va ficar 0-1 al nostre favor. Però tot aviat es va difuminar, en una estona, en Víctor, la Tere, i el Luis, van perdre les seves respectives partides. Pel que recordo en Víctor tenia un final inferior, la Tere em va comentar que havia començat malament i va tindre desventatja desde l'inici, i en Luis li vaig veure una mica la partida i estava una mica inferior també.

El marcador es ficava en contra nostra i anàvem 3-1. Una estona desprès en Joan va perdre la seva partida, on a mi el que em va semblar és que no era una de les partides que per l'estil de Jugar d'en Joan es trobès còmode. No passa res, moltes gràcies Joan, no has faltat ni una ronnda i tens un compromís envejable amb l'equip, a més has fet un munt de punts, moltes gràcies.

En Ricard també va perdre la seva partida en un final molt difícil de jugar i en Miquel Àngel va lluitar-ho tot, però també va acabar perdent.

Quedàven en Marc en Cèsar i en Jordi. En Marc va fer taules, en Jordi va guanyar i en Cèsar també va acabar guanyant.

Us deixem un enllaç a l'acta del matx.

Moltes gràcies als companys de Ponts per la seva rebuda i el seu tracte. Va ser fantàstic!

Moltes gràcies també a la nostra gent que tot i ser poquets al club a hores d'ara, continuem treballant molt dur per continuar endavant, amb tota la força i l'esperit que ens caracteritza.

No trigarem gaire en fer coses, estigueu atents a la web i a les xarxes.

Ens veiem aviat!
Salut i escacs!

2 thoughts on “Lliga Escacs 6a ronda Ponts – Balafia última ronda

 • March 7, 2023 at 4:34 pm
  Permalink

  Moltes graçies, sou els millos. 😀😀😀

  Reply
  • March 8, 2023 at 3:32 pm
   Permalink

   Moltes gràcies senyor Javier😊😊😊 Fem el que podem per passar-ho bé😌😌

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *