Fem classes amb un Gran Mestre d’Escacs!

Hola bones nois i noies, doncs sí, desde fa un temps tenim un acord amb un Gran Mestre d'Escacs i fem classes amb ell a través de la plataforma Zoom.

Són classes una vegada a la setmana i s'està acordant el dia que s'han de dur a terme, lògicament si hi ha més alumnes, el preu de les classes serà més assequible per a tothom, però després ell també fa treball individualitzat, així que per la gent que voleu millorar és una oportunitat única.

Tenim un còctel  explosiu, bon rotllo al club, fem activitats al carrer, estem  en procès de fer prèstec de llibres i revistes d'escacs, i ara, pels valentots que vulguin endinsar-se i treballar fort amb un Gran Mestre doncs també tindrem la oportunitat de fer-ho! feu-vos socis, no hi perdeu res en provar-ho! Si no us agrada, en realitat tampoc perdreu molt...

Us deixo aquí el cartellet!
Nois i noies, ens veiem aviat al club!

Moltes gràcies!
Fins aviat!

Salut  i escacs!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *