Fira de la Sal (les avellanes 2022)

Hola nois i noies!

Aquest any ens han convidat a la Festa  de la Sal a Les Avellanes al municipi de Les Avellanes i Santa Llinya en el marc de la celebració de la Fira de la Sal, en la que organitzen vàries coses, com el Sal Music, l'exposició de Maria Josep Rúbies, l'exposició Santallinyart, i d'altres com una exposició de vehicles clàssics, a part doncs de les firetes per als més petits (i no tan petits).

El matí va estar molt i molt entretingut, vam portar els escacs gegants i els nens i pares s'ho van passar d'allò més bé, va haver molt ambient  durant tot el matí, i tothom en va quedar molt content, els primers nosaltres!

Us deixem algunes fotos!
La veritat que va ser d'allò més entretingut!

Moltes gràcies als organitzadors pel tracte rebut, i als pares i la canalla, per haver participat de l'activitat.

Salut i escacs!
Fins aviat!!😊😊😊

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *