Gaudim dels escacs …… una altra vegada!!

Hola a tots!!

Com ja sabeu el passat dissabte 25 de setembre i coincidint amb les festes de la tardor de Lleida, el nostre Club va organitzar una petita festa dels escacs al carrer.
Va ser com sempre al costat de l’antic Hospital de Santa Maria, davant de la Catedral.

El lloc era perfecte i el temps també ens va acompanyar. Era, doncs, un dia perfecte per jugar als escacs al carrer.

Com sempre els taulells van estar ocupats per curiosos i amants del nostre esport, però una vegada més qui es va endur les admiracions i les mirades dels més petits va ser curiosament el taulell gegant. Val a dir, que en alguns moments les peces eren més grans que els propis jugadors!!!

També em d’agrair al regidor d’esports, el Sr. Txema Alonso, la seva visita que ens fa cada vegada que organitzem aquesta activitat. És per això que li volem agrair en nom de tots qui formem el Club Escacs Balàfia el seu interès i la seva ajuda per a que puguem continuar organitzant aquesta activitat moltes vegades més.
Gràcies al Sr. Txema Alonso en particular i per extensió a tota la ciutat de Lleida per fer d’aquesta activitat tot un èxit.

Però mentre no estiguem al carrer que sapigueu tots i totes que ens podeu trobar cada divendres al Centre Cívic de Balàfia a partir de les 6 de la tarda per jugar partides SENSE CAP COMPROMÍS!!!

Gràcies a tots i fins aviat!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *