Més campionats d’Estiu

Hola a tots,

Com es habitual en aquestes dates de festes majors, hi ha campionats d’escacs per triar i remenar.

  • Diumenge 29 d’Agost, II Campionat de les Piscines de Vallfogona, 65 jugadors es van aplegar en aquest torneig, del nostre club van anar: Tere, Jorgina, Jordi, Marc, Josep Maria, Javi i el Ricard. El campionat el va guanyar el Francesc Nieto del Benavent. Una bona fórmula combinar piscina i escacs.
  • Diumenge 5 de Setembre. I Tancats de partides ràpides de Vilanova de Bellpuig. Es van aplegar 56 jugadors aplegats en 6 grups, agrupats pel seu ELO, d’aquesta forma les partides eren contra jugadors del seu nivell, del nostre club van anar: Josep Maria, Dani, Marc, Jordi i Jorgina.

I els campionats no acaben aquí, aquest cap de setmana encara n’hi ha més:

  • XIX Campionat de partides ràpides de Guissona. Tot un clàssic; dissabte 11 de setembre a les 17:00 a l’Ateneu de Guissona. Per apuntar-vos podeu enviar un correu a lluis.castany@cag.es. Si no quedeu entre els primers sempre us pot tocat el sorteig del pernil!!!!
  • IX Memorial Josep Maria Roselló.  Diumenge 12 setembre a les 9.30 a Bellpuig. Us podeu apuntar enviant un correu a escacsbellpuig@hotmail.com. Disfruteu l’esmorçar, val la pena!
  • XVIII Open de Vallfogona. 18 i 19 de setembre. Clàssic entre els clàssics.
  • VII Campionat de partides ràpides d’Almenar. Diumenge 26 de setembre a les 9.30.

En teniu de tots colors!!!. Si participeu en algun i en teniu imatges, si ens ho dieu les publicarem. Animeu-vos!

Fins aviat i bon final d’estiu!
Club Escacs Balàfia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *