Jornada 4a Lliga Preferent Escacs Balafia – Mollerussa B

Hola bones!!😊😊

Aquesta setmana jugàvem contra el Mollerussa-B, l'any passat van ascendir desde la primera categoria i ja estan a preferent amb tots els honors, estan fent un molt bon paper.

La 3a jornada ens va tocar descansar i la veritat a nivell general va anar bé, sempre hi ha moltes, massa coses a fer. Afrontàvem la 4a jornada amb il.lusió, presentàvem l'equip sencer i la veritat que, teníem esperances de guanyar.

Tots els jugadors del Mollerussa estan en forma, tenen il.lusió i ganes, i es que el jovent sempre aporta energia extra, alguns joves ja juguen amb el primer equip, i en el segon ja van pujant altres bons jugadors i jugadores.

El matx va ser molt disputat, i tot i presentar el millor equip amb el nostre presi jugant
aviat la balança es va anar declinant cap a l'equip visitant.

El Rodrigo està fent un molt bon paper a les partides, felicitats Rodrigo!!😊😊 Per fi vas inaugurar el teu "marcador personal" t'ho mereixes amic, intenta gaudir i passar-ho bé.

Us deixem algunes imatges dels encontres.
Al final victòria pel Mollerussa B, ben merescuda, enhorabona i moltes gràcies, pel clima d'esportivitat i bon ambient que hem tingut durant tot el matí, disculpeu també per l'enrenou per anar a buscar aigua a principi del matx. 

Nois i noies, aquesta setmana portàvem l'equip sencer, aquest és el camí!!😊😊

Salut i escacs!♟♟♚♛♖♗
Fins aviat!😊😊💓

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *