Campionat subs 2011

Bones a tots/es!!

Ja ha començat el campionat per edat de la província de Lleida!
El club escacs Balafia compta amb dos representants de sub-16 ( el Genís i el Marc ) i amb una de sub-14 (la Jorgina). La primera ronda ha estat molt variada pel que fa als resultats: una derrota , unes taules i una victòria.
Pel que fa a la categoria sub-14 , la Jorgina s’ha enfrontat amb un rival molt dur l’Elies Martí, favorit a guanyar el campionat .Davant aquest rival la Jorgina ha tingut poc a fer i desprès de fer una molt bona partida i de posar-li les coses molt difícils ha perdut .Ànims Jorgina, que les següents ja puntuaràs, no et preocupis!
Pel que fa a la categoria sub-16, el Genís , desprès d’enfrontar-se amb el favorit de sub-16, el Jose Pèrez,  i de fer una excel·lent partida ha aconseguit unes merescudes taules que possiblement haguessin pogut ser victòria, però va preferir assegurar el mig  punt .I per acabar el Marc ha aconseguit una victòria contra un rival teòricament més fluix que no li ha posat les coses gens fàcils.
La ronda 2 ha estat una ronda bastant bona: 2 victòries i una derrota .La Jorgina desprès de jugar amb un rival (que segons ella estava a la lluna de València) relativament “fàcil” ha aconseguit la victòria .Primer punt de la Jorgina…felicitats!
A la categoria sub-16 tenim al Genís amb 1,5 punts desprès de aconseguir una victòria no gens fàcil ja que al principi s’ha confiat i anava perdent. Finalment ( i mitjançant els coneixements que li proporciona el seu professor) ha aconseguit la victòria. I el Marc ha perdut davant d’en Ramon Monfà, desprès de jugar una bona partida i perdre el final amb un peó de menys .El Ramón ara es col·loca primer i es un dels possibles rivals del Genís a la següent ronda .Ànims Genís , a veure si venges al Marc!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *