Comença el campionat per equips 2011

Ja ha començat el campionat per equips, la nostra competició mes important. Nou rondes que ens agermanaran encara mes i que aquest any ens demanaran el màxim de nosaltres mateixos, perque el nostre primer equip juga a la categoria provincial mes important i l’equip B juga a Segona Provincial, que com tots sabem es una categoria molt exigent.

El matx del primer equip va ser a casa de La Seu d’Urgell, el nostre desplaçament mes llarg, però que ens va sortir molt i molt be. La igualtat inicial de nivell dels dos equips, feia preveure un encontre molt dur, però de seguida vàrem tenir un resultat de 3-0 al nostre marcador que ens feia estar molt mes tranquils. Al final un resultat de 6,5 a 3,5 a favor nostre que ens permet començar el campionat amb confiança. L’estrena com a jugadors del CE Balafia de Xavier Lopez i de Wilson Cardona que van tenir un inici perfecte guanyant tots dos les seves respectives partides i el Jordi Borras que va iniciar el seguit de victòries, van ser les notes mes destacades de l’equip.

La història del segon equip es una mica diferent, ja que els nivells estàven molt desigualats d’inici. El rival era l’Ateneu Garriguenc i el nostre equip no va tenir moltes opcions, cosa que demostra el contundent 5-0 que ens van fer. No patiu que queda molta competició per remuntar!!! Menció especial a l’estrena de la Judit Frances com a jugadora del CE Balafia i que en el nostre segon equip hi jugàven mes noies que nois!! Ànims per a tots ells!!

La setmana vinent juguem a casa tots dos equips i ens podeu venir a veure els qui no jugueu!!

Fins aviat.

3 thoughts on “Comença el campionat per equips 2011

 • February 1, 2011 at 3:25 pm
  Permalink

  Quina victòria més bona la de La Seu, no es gens fàcil guanyar-los!!
  Però ara ja tenim un puntet!!

  I no pasa res per la derrota de l'equip de Segona, segur que la propera setmana ho fem millor xD

  Reply
 • January 31, 2011 at 11:01 pm
  Permalink

  El principal d'un equip és el bon rotllo. El Guardiola no fitxa cap jugador sense mirar primer que no espatlli l'armonia del vestidor.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *