Festa Major de Sant Miquel 2022

Hola bones nois i noies!

Aquest any com no podia ser d'una altra manera, hem tornat a organitzar l'activitat d'escacs per excel.lència de la festa major de Sant Miquel de Lleida, allà al costat de l'Institut d'Estudis Ilerdencs.

Jo d'altra  banda m'estrenava com a "cartellista EVENTUAL sense ànim de lucre del club escacs balàfia" aquest, el nostre club (suposo que ha quedat clara la paraula eventual.😏😏😅😂😂 Ja no sé ni els "smileys" que hauria de ficar aquí. I per ser la primera vegada, crec que em vaig sortir prou bé. Les queixes del diseny, podeu contactar amb el nostre canal de Telegram on algú molt amable us dirà que si us oferiu com a cartellistes per millorar el diseny fareu una gran fita en aquest, el nostre club.

Per si voleu veure el cartell.
Cartell Festa Major Sant Miquel 2022
Anem  a l'assumpte.

El matí va estar prou bé, a primera hora va estar molt tranquil (la gent el dia de festa major si no treballen, aixecar-se i preparar-se per anar a les 9:30 del matí a jugar a escacs....) encara així n'hi va haver alguns valents que van fer acte de presència, també feia una mica de fresca i bueno anava venint gent, a mida que el matí avançava i el Sol feia la feina que ha de fer, tot  era una mica més agradable i gairebé tot el matí vam tindre molta gent.

Fins i tot algú de l'ajuntament, va fer acte  de presència i ens va mostrar els seus "dots escaquístics" per cert, aprofitant l'avinentesa gràcies per l'ajuda que rebem de les institucions per montar actes com aquest, de vegades n'hi ha algun enrenou perquè com sabeu tot aquest rotllo de la burocràcia és molt difícil. Gràcies, de veritat.

Més enllà d'això i sota el meu criteri, el matí va estar força entretingut, i per mi si haguès de catalogar el "comentari estrella" o "comentari trending topic" (com dirien els joves) seria "Ostras, quin munt de temps sense jugar a escacs i quines ganes tenia de tornar-ho a fer contra gent, no per Internet". D'altra banda, si voleu jugar, cada divendres estem oberts al centre cívic de Balàfia, la quota de soci que permet tot això.

Us deixo algunes imatges de alguns moments del matí.
No gaires més coses a dir, (segurament  me'n deixo moltes).

Moltes gràcies a tothom per assistir, al nostre club per tindre tanta empenta, a les institucions i a tothom qui ha col.laborat de la manera que sigui perquè aquest  passat dissabte 1 d'Octubre de 2022 hagi estat tant enriquidor per a tothom.

Ens veiem aviat!!
Fins la propera!

Salut i escacs!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *