Sis Rondes, i continuem líders!!!

Hola companys,

ja ha acabat la sisena ronda i com ja debeu de saber tots a hores d’ara hem tornat a guanyar amb els dos equips.

A Primera Provincial hem guanyat al Juneda per un clar 6 a 2. Ja ens tocava una victòria còmoda desprès de tant patir.

A Tercera Provincial hem guanyt per un contundent 4-0 que ens permet mantindre intactes les nostres aspiracions a pujar a Segona Provincial.

Però anem a detallar una mica més les victòries.
L’equip de Tercera avui estava format pel Marc, el Javier Pareja, el Jordi i el Dorin.
El Marc avui ho ha tingut fàcil ja que el rival no se li ha presentat. Marc!!! Aixi qüalsevol!!!
Desprès han vingut les victòries ràpides del Jordi i el Pareja, i poc més tard el dorin rubricava el 4-0 final.
Dorin tenias razón en casa ganas siempre!!!

En quant a l’equip de Primera avui eren el Ricard al primer tauler, l’Andreu, l’Emili, el David, el Jaume, el Jose el Javi Paul i el Dani als altres taulers.
Com veieu avui erem gairebé l’equip de gal·la. Conscients de que avui era un matx trascendental.
El primer en guanyar ha sigut el Dani. Bueno guanyar guanyar ….. Al Dani avui tampoc se li ha presentat el rival. Es comença a dir pel mundillo dels escacs lleidatans que li tenen por i prefereixen no venir a jugar contra ell. De moment 6 de 6 per al Dani. No està malment, no?.
Desprès ha vingut la victòria del Javi. també conegut com Javi el Rápido. I es que ben aviat ha aconseguit ventatja decisiva i guanyar ha sigut qüestió de temps.
El següent en acabar ha sigut l’Andreu. Al començament l’Andreu ha hagut de lluitar contra una obertura Anglesa, però a ha igualat aviat i les taules han sigut clares.
Poc desprès ha guanyat el David que ha aconseguit uns peons centrals molt poderosos i el rival no ha pogut fer una altra cosa que tombar el rei.
Quedaven el Ricard, l’Emili el Jaume i el Jose.
L’Emili semblava perdut, tenia fins a tres peons de menys però ha començat a atacar quasi a la desesperada i el seu rival no ha sapigut defensar-se. Per tant l’Emili aconseguia un altre punt per l’equip. D’aquesta manera i a falta de 3 partides ja sabíem que guanyavem el matx.
Mentrestant el rival del Ricard li va oferir fins a dos vegades taules. Però el Ricard se sentia superior i tenia ganes de jugar. Com que el matx estava decidit al nostre favor a continuat jugant i s’ha arriscat massa. Llastima que el seu atac no ha sigut prou intens i ha hagut de tombar el rei.
Ànim Ricard que la propera la guanyes.
El Jaume també ha hagut de patir l’atac del seu rival que ha sacrificat la dama per les dos torres del Jaume però al no tindre res clar ha hagut de repetir jugades. Taules per tant pel Jaume.
L’últim en acabar una altra vegada, el Jose que ha tingut sempre una petita ventatja però mai decisiva.
S’ho ha hagut de currar fins al final
Resultat final Balàfia 6 — Juneda 2

També recordem per qui no ho sapiga que els nostres rivals directes el Torà i el Vallfogona s’enfrontaven avui entre ells i ha pasat el millor que podíem desitjar. Han empatat.
Per tant el Balàfia ara és lider amb un punt d’avantatja a falta de tres rondes.

Això pinta bé però com deiem fa unes setmanes no val a badar i recordeu que no hi ha rival débil. Tots ens poden guanyar.

Vinga nois a agafar forces pel diumenge que ve.

Ens veiem al club.
VISCA BALÀFIA!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *