5a Ronda Campionat per Equips: Pels pèls!!!

Hola a tots!!!
Ja ha acabat la 5a ronda del campionat per equips, els resultats no han estat brillants però podia haver estat pitjor!!!. Anem a veure la crònica:
Balàfia B: Format pel Jordi, Dorin, Genis i Noel. Ens enfrontàvem al 2n classificat el Vallfogona C, l’enfrontament era complicat, el Noel i el Jordi s’han quedat perduts i no han pogut fer res. El Dorin ho ha intentat però tampoc ha pogut fer-hi res. El Genís ha estat l’únic que s’ha emportat la victòria. Resultat: hem perdut 3 a 1. Amb aquest resultat perdem el liderat però estem ben aprop dels primers. Ànims als 3 que han perdut avui, encara queda molta lliga!!!
L’acta del matx
Balàfia A: Format pel Ricard, Andreu, Jaume, Jose, Javier Paul, Daniel, Marc i Javier Pareja. També ens enfrontàvem al 2n classificat Vallfogona A. Després de la nostra victòria contra el Torà i el seu empat contra el Mollerussa, una victòria ens deixava el camí pla cap a l’ascens però una derrota ens ho complicava tot molt. El matx no s’ha decidit fins les 14.00, ha estat molt emocionant, què ha passat?
He començat molt malament amb derrotes del Jaume, alguna jugada dubtosa li ha fet perdre la partida, va Jaume que no passa res!. L’Andreu ha estat el segon a perdre, després del De3+ del Joshua la seva posició cada cop era pitjor fins perdre. El primer punt ha estat el del Daniel, molt bona partida amb un gran atac a la columna C. El segon punt ha estat del Ricard, se n’ha sortit d’una posició molt inferior. L’empat s’ha trencat amb la derrota del Javier Paul, va Javi que queden moltes partides.
En aquest punt el matx pintava molt malament, guanyar era impossible i empatar quasi també. Les partides que quedaven eren: Jose, Marc i Javier Pareja. La partida del Jose feia molt mala pinta, el Marc no ha aprofitat el seu avantatge i la partida ja era de taules, el mateix que el Javier Pareja. El rival del Jose no ha volgut repetir jugades i ha intentat anar a guanyar, però no ha jugat massa fi i el Jose ha millorat la seva posició, es començava a girar la truita, mentrestant el Marc feia taules. Quedaven el Javier i Jose. El Javier ho ha intentat però en la seva posició l’únic possible eren les taules. Resultat parcial: 4-3, el Jose havia de guanyar (anteriorment havia rebutjat taules en posició quasi perduda), el final de torre i peons feia mala pinta, però tot d’una les negres s’equivoquen i permeten uns raig X amb la torre. Resultat 4 a 4. Un empat amb gust a victòria tal i com han anat les partides. Ara som líders havent jugant contra el segon i tercer classificat, no val a badar però sempre va bé tenir un petit coixí.
L’acta del matx
Avui ha estat un d’aquells dies que fan equip. Enhorabona a tots!!! I el proper diumenge rebem al Juneda A i al Balaguer F.
Fins aviat!
Club Escacs Balàfia

3 thoughts on “5a Ronda Campionat per Equips: Pels pèls!!!

 • February 22, 2010 at 6:19 pm
  Permalink

  Wowwww!!!!
  Ens ha anat ben justet eh??
  Però lo important es que anem sumant i continuem líders!!!!
  Ara a patir contra el Juneda una altra vegada. No val a badar!!

  Per cert, jo només vaig guanyar un punt eh? Entre tots vam empatar.

  Ànims que ja queda poc!!!

  Reply
 • February 21, 2010 at 8:56 pm
  Permalink

  Llegin la retransmissió del matx, veig que ha estat un final d'infart amb la partida del Jose i Parramon.
  Felicitats a tots, doncs seguint liders.

  Reply
 • February 21, 2010 at 8:37 pm
  Permalink

  Enhorabona a tots els guanyadors i ànims als perdedors .
  Jose , m'han explicat que has estat molt bé!!!!La Estela t'ha degut portar ben preparat jajaja
  Petonets !

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *