Resultats 8a ronda i semifinal Play-off Tercera. Moltes novetats!!!!

Hola a tots!!!!

Avui ha finalitzat la 8a ronda del campionat per al Balàfia-A, per altra banda el Balàfia-B jugava l’ascens a 2a categoria. Anem a resumir tot el que ha passat.

Balàfia-A. Avui tocava visitar el Pardinyes-B, el darrer classificat de la categoria. El primer equip estava format per: Ricard, Emili, Sergi, Jorgina i Noel (si si, el Noel avui ha debutat al primer equip!!). El Pardinyes-B només ha presentat 3 jugadors, deixant lliures el 1er i 3er tauler, de forma que el Ricard i el Sergi han guanyat sense jugar, l’Emili per fi ha tingut rival!!!, però s’ha imposat ràpidament, per altra banda la Jorgina s’ha quedat una mica pitjor i finalment ha perdut, el Noel ha aguantat força però una errada li ha fet perdre la partida. Ànims Noel!!!! i pensa a Visita Pardinyes Bguardar-te la partida!! és d’aquestes partides d’on s’aprèn. Resultat: Pardinyes-B 2 – Balàfia-A 3.

Balàfia B. Finalitzada la fase regular, es disputava la semifinal contra el primer classificat de l’altre grup Almenar-B, era una eliminatoria complicada. L’equip estava format per Javier, Jordi, Dorin i Tere. L’Almenar -B només ha presentat 3 jugadors, de forma que la Tere també ha guanyat sense jugar (Tere tot suma!!), després el Jordi i el Dorin s’han imposat a les seves partides de forma brillant, molt bé a tots dos!!, finalment el Javier s’ha deixat una torre i ha perdut la partida. Resultat: Balafia-B 3 – Almenar-B 1.

Què volen dir aquests resultats? doncs el Balàfia-B per segon any consecutiu disputarà la final de 3a Provincial, i ha aconseguit l’ascens a 2a Provincial!!!!!! Enhorabona!!!!, ara només us cal disfrutar de la final i intentar guanyar-la!!!!
Pel que fa el Balàfia-A, amb el resultat d’avui i el fet que el Vilabarca-A només ha sumat dos punts, aconseguim el títol de campions i l’ascens matemàtic a 1a Provincial!!, a falta d’una ronda.

Fins aviat!!!!
Club d’Escacs Balàfia.
pd: Us ensenyen la foto del debut del Noel al primer equip.

3 thoughts on “Resultats 8a ronda i semifinal Play-off Tercera. Moltes novetats!!!!

 • March 24, 2009 at 4:19 pm
  Permalink

  Felicitats al Javi com organitzador de la jornada escaquistica escolar del Segrià dissabte passat, esperem que dongui els seus fruits al C. E. Balafia per la propera temporada. Bons resultats dels dos equips diumenge passat. Esperem tornar a guanyar el campionat de Catalunya. Força Balafia!!!!

  Reply
 • March 23, 2009 at 2:23 pm
  Permalink

  Enhorabona a tots!!! a vere si algú se n’adona que,tot i no se massa gent, el Balàfia es un gran club!!!
  Aprofito per felicita al Javier pel la seva feina feta el dissabte, juntament amb altres membres del club(Emili , Xavi i Jordi), va està prou bé tot,no tenia massa clar que se’n sortis .
  Molt bé Javier!!!!

  Reply
 • March 22, 2009 at 8:27 pm
  Permalink

  Ole ole i ole!!!

  Enhorabona a tots!!!
  Quins cracks.

  En dos anys de Tercera a Primera!!
  I l’equip B que torna a pujar despres que ja ho fes l’any anterior.

  INMILLORABLE!!!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *