Torneig d’escacs de la festa major de Balàfia 20 agost 2023

Hola bones!!😊😊

Doncs sí, el tornem a tindre aquí, prepareu-vos perquè aviat tindrem un dels tornejos més importants a nivell de partides "Blitz" que es celebren a la província  de Lleida, a l'estiu, i no és per fardar, però la veritat que s'hi apleguen jugadors que en saben.

Per a que tingueu una referència els últims anys sempre hem tingut algun Mestre Fide que ha vingut i alguns Mestres Catalans, i és que la veritat que els premis per ser una inscripció gratuïta doncs estan molt i molt bé. Com a referència també l'any passat vam tenir 78 inscrits, així que ho passarem genial.

El dia 20 d'agost teniu una cita  al centre cívic de Balàfia, per passar sobretot un bon matí, tothom serà benvingut, federats, no federats, gent que en sap molt, gent que en saben menys, tots disposats a jugar una mica i passar-ho bé!

Tenim premis per a moltes categories, podeu mirar-ho a les bases qui vulgui optar al pernilet, ha de vindre a jugar!!!😊😊 Això sí, ha de tindre clar que l'altra gent també ho voldrà!

Per als que en saben molt en cada "tram" de categories, hi ha  premis així que molta sort a tothom, més que sort, els que juguem a escacs també sabem que la "sort" depèn gairebé exclusivament  de l'entrenament  i de l'esforç, molta  força per l'entrenament llavors!

INSCRIPCIÓ GRATUÏTA  <------ Feu click aquí!!
Sense allargar-me molt més, veniu a passar-ho bé al nostre torneig, tracte agradable, bon clima, bon rotllo i molts escacs assegurats.

Ens veiem aviat!
Salut i escacs!😊😊

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *