Jornada Magistral d’escacs a Lleida 7 Gener 2023

Hola bones!

Finalment s’ha dut a terme la classe d’escacs Magistral a càrrec del Gran Mestre Herminio Herráiz com vam anunciar fa uns dies.

La jornada ha estat molt enriquidora a tots els nivells, l’Herminio que aquí al nostre club ja el coneixem fa unes classes fantàstiques i avui tothom n’hem pogut gaudir. Vols unir-te al nostre club i fer conjuntament classes amb ell?

La jornada ha estat tranquila i a mig matí hem anat a esmorzar un entrepà i una beguda que estaven coberts en la mateixa inscripció de l’activitat, que s’ha pogut dur a terme per la bona colaboració de l’Herminio, l’associació de veïns i l’empenta i la sang renovada d’alguns membres del nostre club, gràcies a tots per haver-ho pogut fer possible!

Gràcies a tothom qui ha col.laborat, en la mesura del possible, participants per haver acollit aquesta iniciativa, espero que n’haveu sortit contents de la experiència, per nosaltres ha estat una manera fantàstica de començar la nova temporada 2023, envoltats de tanta gent maca i que viu els escacs amb passió.

Esperem repetir l’any que vé!!

Gràcies a tothom!

Fins aviat

Salut i escacs!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *