Copa Catalana Escacs Fase Lleida 2023 Bellcaire

Hola bones!
Comencem l'any esportiu amb la Copa Catalana d'Escacs a la fase territorial, que s'organitza a Bellcaire d'Urgell, crec recordar que la han organitzat algunes vegades i la veritat que ho fan molt i molt bé, moltes gràcies i moltes felicitats als companys de Bellcaire, perquè s'ho treballen per tal de que estiguem agust.

Per la nostra part portàvem un equip de 6 integrants el Miquel Àngel, el Cèsar, el Jordi, la Tere, en Miquel junior i una sorpreseta molt especial per a tothom, avui s'incorporava com a nou jugador federat del nostre club en Joan!!

Molta gent com de costum per a una de les competicions, en les que pots classificar per anar a competir per a jugar la fase final de la copa en la que juguen molts equips de Catalunya (els que aconsegueixen classificar) érem un total de 36 equips de 4 jugadors, més alguna gent acompanyant al voltant  de 200 persones, i aquí podeu veure els equips participants.
El matí va ser un matí tranquil, a nivell d'incidències i la veritat que per a nosaltres més enllà dels resultats el que ens feia molta il.lusió és el debut d'en Joan, i a veure si almenys podia estar tranquil i ambdúes coses van ser excel.lents, cosa força difícil en els petits que tot i la seva estatura són molt i molt competitius. Així que tothom tranquil per la nostra banda. Destacar el paper del Miquel que va conseguir 6 punts de 7!! compte que apretem!!

A nivell de classificació podeu consultar-la aquí!

Ens veiem aviat, que ja anem calentant motors per a la Lliga Catalana  2023 que comença la setmana que vé!
Salut i escacs!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *