Campionat per Equips. Ronda 2


Avui després de molt temps hem tornat a jugar a casa 2 equips, el Balàfia A i el Balàfia B. El primer equip ha jugat contra l’Almenar i el B contra l’Ivars B.
L’equip A l’han format el Josep, el Jose, l’Emili, el Dani, el Jesús, el Javi, el Jaume, el Miquel Àngel, l’Antonio i el Joan.
Ha estat un matx molt igualat malgrat el resultat que es va donar i només en el primer tauler hi havia una diferència important d’ELO. El primer en acabar ha estat el Jaume que ha aprofitar la bona col·locació de les seves peces per atacar el rei rival que no estava enrocat. Seguidament ha guanyat l’Antonio que ha aprofitat una peça que ha guanyat al principi de la partida per ficar el 2-0 al marcador. El Javi ha perdut una mica més tard després de caure en un parany del rival que li atrapava la dama. 
Les dues següents partides en acabar han estat la del Joan i la del Dani, que les dues han finalitzat en taules, malgrat que els nostres jugadors han estat bona part de la partida en millor posició. 3-2. Les partides que quedaven no es podia preveure el resultat final, excepte la de l’Emili que tenia peça de menys. El Josep ha ficat el 4-2 al marcador i poc desprès l’Emili ha trobat una combinació espectacular que li ha donat la victòria per ficar el 5-2 al marcador. Ara ja ho veiem amb més tranquil·litat ja que de les 3 partides restants no semblava que les haguéssim de perdre totes. 2 partides estaven molt igualades i en l’altra el Jose jugava amb qualitat de menys, però la posició era difícil de jugar. 
El Miquel Àngel ha donat la victòria a l’equip al guanyar la seva partida per temps. Les dues partides restants han acabat poc desprès amb dues taules, primer el Jose i després el Jesús. El resultat final ha estat 7-3, però com he comentat anteriorment les partides van estar molt disputades i en alguns moments temíem per no guanyar. La partida de l’Emili ha estat la clau.
La setmana vinent anirem a jugar a Ivars, equip que és molt sòlid.
L’equip B l’han format l’Armand, l’Alexis, el Dani Cano, l’Adrià, el Joan i el Pol. Els ELOS també estaven força igualats i les partides han anat acabant més ràpid que les de l’equip A. Només l’Armand ha acabat més tard de 2 hores. Tots els jugadors han guanyat les seves partides excepte el Pol, que avui no ha pogut guanyar com ja va fer la setmana passada. El resultat final ha estat 5-1.
La setmana vinent l’equip B es desplaçarà fins a Andorra per jugar contra un dels líders.