Campionat per Equips. Ronda 1

Avui ha començat la Lliga. Ens ha tocat desplaçar-nos a Vilanova de la Barca per jugar contra el Vilabarca, equip que ha pujat aquest any a la categoria. Els jugadors que ens hem desplaçat han estat el Josep, el Dani, el Jesús, el Javi, el Miquel Àngel, l’Armand, el Cèsar, l’Antonio, el Joan i el Jordi.
Al veure els aparellaments hem vist que érem superiors en ELO en tots els taulers, però ja sabem que això no vol dir res i que les partides s’han de disputar. El matí ha començat bé amb una victòria del Jordi, a la que s’han unit una mica més tard les del Josep i del Joan. Ens col·locàvem 3-0 guanyant. Desprès però, el Cèsar ha perdut en una posició que estava bastant igualada i el Miquel Àngel ha aconseguit mig punt més per l’equip. 3,5-1,5. Aquest resultat ha estat bastanta estona al marcador fins que l’Armand primer i el Dani desprès han aconseguit mig punt cadascun per deixar el 4,5-2,5. Una mica més tard, el Jesús ha perdut desprès d’haver-se quedat malament a l’obertura i ficant emoció al matx. 4,5-3,5. Quedaven el Javi i l’Antonio. El Javi guanyava de peça però la posició estava molt complicada, ha aconseguit defensar-se bé i sumar el punt que donava la victòria. Finalment l’Antonio també ha guanyat amb una magnífica combinació per deixar el 6,5-3,5 definitiu al marcador.
Ha estat un gran matí, hem començat la Lliga de la millor manera possible i hem recuperat el ritme de competició. La setmana que ve jugarem a casa contra l’Almenar, rival que sempre ens costa.
Respecte a l’equip B, va perdre a Bellcaire, estem a la espera del resum del match per a publicar-lo.
Fins aviat!