Torneig Vila de Sort.

Us passem la crònica del torneig on ha participat – i ha guanyat- el Raul.
Un any més ha tingut lloc el torneig obert d’escacs nocturn a la vila de Sort, sent aquest any la XIXè edició que es disputa. Ja es pot dir que és un torneig consolidat durant els estius i que té com a tret característic que es juga per les nits a partir de les 22.00 durant 4 dies.
 Els tres primers dies es juguen 3 rondes de partides a 25 min per jugador cada dia fins composar les 9 rondes. I l’últim dia es juguen les 9 rondes de partides ràpides a 5 min per jugador i es fa l’entrega de premis. Tot i que la durada del torneig pugui ser un handicap per a participar en realitat no ho és ja que demostra any rere any que és capaç d’augmentar la participació i el que és més important, augmentar la participació dels jugadors més joves.
Clasificacio Final Torneig Vila de Sort 2016

En la foto es pot veure la classificació final del torneig a 25 min. El torneig es va decidir a l’ultima ronda mantenint l’emoció fins al final, el mínim error en l’última partida es pagava quedant fora de les 3 primeres posicions.La primera posició l’ocupa el jugador Raül Toledano del club d’escacs Balafia amb 7 victòries i 2 taules i millorant el resultat de l’any anterior que va quedar 3er. La segona posició el jugador Ramon Espuny del club Jaque (Barcelona) amb 7 victòries i 1 empat. I en tercera i quarta posició molt igualada els jugadors de Barcelona Josep Anton Molins i Pau Pueyo.

Aquest últim cal destacar que amb tan sols té 12 anys juga molt bé i en el futur d’aquest torneig segur que l’acabarà guanyant. A més a més també es pot veure jugadors apart dels de Sort, d’altres club de la província de Lleida.

I després del torneig a 25 min per jugador arriba el de partides ràpides a 5 min. El torneig va estar igual de disputat que l’anterior ja que les 4 primeres posicions van estar molt igualades fins al final. En la classificació final va quedar primer Raül Toledano del club d’escacs Balafia amb 8 victòries. Segon classificat Josep Sànchez amb 6 victòries i 3 taules. I tercer classificat Ramon Espuny amb 6 victòries i 2 taules.
Moltes felicitats Raul!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *