Curs educatiu d’escacs 2016-2017

CURS  “D’ESCACS

EDUCATIU
   
VOLS QUE EL TEU FILL /A  APRENGUI A JUGAR A ESCACS ?
VOLS QUE HO FACI D’UNA FORMA DIVERTIDA?
I VOLS QUE A LA VEGADA POTENCIÏ ELS AVANTATGES A NIVELL COGNITIU I SOCIAL QUE AQUEST JOC- ESPORT APORTA?

Dibuix Alfil Escacs

ANIMEU-VOS A PARTICIPAR EN AQUEST PROJECTE!
c/ Terrassa, 1 (Centre Cívic Balàfia, Vocalia d’Esports)
Telf. Contacte: 647 911 554 (Jaume)
E-mail: jprincepho@gmail.com
Web:    http://escacsbalafia.blogspot.com
 
Dibuix nen i nena jugant
Cada cop són més els estudis que demostren els avantatgesde practicar aquest joc-esport, especialment en les primeres etapes de l’educació (primària i ESO). Aquestes són algunes de les habilitats que es potencien amb els escacs:
– Seguretat en la presa de decisions
– Assumpció de responsabilitats
– Empatia
– Millorar l’atenció i la concentració
– Aplicació de la lògica i capacitat d’abstracció
– Creativitat i imaginació
– I sobretot ……Molta diversió!!!
La nostra intenció és promocionar aquest esport però no tant sols com un joc-esport, sinó també des d’un punt de vista educatiu. Per aconseguir això comptem amb l’ajuda  i  col·laboració del Club d’Escacs Balafia.
Us proposem que apunteu els vostres fills i filles a aquest curs que començarà a principis de setembre i tindrà de durada el curs lectiu. Durant les sessions combinarem el joc d’escacs en si, amb la realització d’activitats educatives relacionades amb els escacs, vídeos, pel·lícules, animacions, concursos, … que facin que els nens i nenes gaudeixin d’aquest joc. Les classes inicialment seran dilluns, de 17:30 a 18:30 o de 18:30 a 19:30 en funció de l’edat i el nivell.

El cost del curs serà d’una matrícula al començament de curs que inclourà dos llibres (en el cas de nens que comencin aquest any) i  una quota mensual.  Aquesta quota també inclourà poder participar en les diferents activitats relacionades amb els escacs que es té previst fer durant l’any (lliga entre escoles, sessions de simultànies, assistir a pel·lícules,…) i també es dóna la possibilitat de que els divendres puguin anar a jugar al club escacs balafia)

Per qualsevol aclariment o consulta que vulgueu fer no dubteu en posar-vos en contacte per telèfon o a l’email que consta a la primera columna del poster. També podeu consultar la web del club on trobareu diversa informació que també pot ser del vostre interès.
PROVEU-HO!  US AGRADARÀ!
Peo negre escacs