Inici 2009

Hola a tothom!!
Benvinguts al 2009, esperem que els reis us hagin portat molts regals.
La temporada està ja apunt de re-activarse, amb els següents campionats:

  • 11 i 18 de gener (diumenges a partir de les 9.30h). Copa Catalana, sector Lleida, es disputa a Bellpuig, aquí podeu trobar tota la informació. Si esteu interessats fiqueu-vos en contacte amb l’Andreu o el Ricard. Tenim previst fer 1/2 equips. Animeu-vos.
  • 10 i 17 de Gener(dissabtes a partir de les 16.00h). Campionats per edats de Lleida, es disputa a Vilanova de Bellpuig, més informació en aquest enllaç.
  • Final Copa Catalana, 25 gener a Reus. Com es tracta de la final a nivell de tota Catalunya, primer ens hi hem de classificar, l’any passat vam quedar 2ons, a veure si ens podem tornar a classificar.

Campionat Vila-Seca Subs 2009
Fins aquí totes les competicions per equips del mes de gener, però Atenció!!!!, n’hi ha més per la gent jove!!!!!! i déu n’hi do!!!!, són classificatories pel campionat de Catalunya!!!, i val la pena!!, sinó pregunteu-ho al Guillem, la Jorgina o el Marc. Les competicions són les següents, no us adormiu!!!!:

  • Campionat individual de S-10 i S-12 (nascuts l’any 97, 99 i posteriors). Es disputa a Almenar: 24 i 31 de Gener, 7 i 14 de Febrer. Més informació
  • Campionat individual de S-14 i S-16 (nascuts l’any 93,94,95 i posteriors). Es disputa a Almenar: 24 i 31 de Gener, 7 i 14 de Febrer. Més informació.
  • Campionat individual de S-8, es disputa el 21 de Febrer a Almenar. Més informació

Finalment, recordar-vos que desprès de la Copa Catalana, s’iniciarà el Campionat per Equips, la prova més important per equips, aquest any tenim un equip a 2a i un altre a 3a. Us necessitarem a tots!!!
Fins aviat!!!
Club Escacs Balàfia.

3 thoughts on “Inici 2009

  • January 10, 2009 at 8:36 pm
    Permalink

    Ei a tots i totes!!
    Ja sabeu que s’ha obert la inscripció pel social del CE Balafia? . Vinga apunter-vos que es gratis!!.
    Un cop apuntats jugarem tots contra tots a 1 h per jugador i a finish, durant la setmana es poden fer com a màxim dos partides. S’intentarà jugar els divendres a les 19 hores al local del club. Tambè es poden posar d’acord els jugadors un cop hagin sortit els emparellaments. A ser possible s’hauria de començar i acabar el social, mentres duri el campionat per equips.
    Os sembla bè tot això?
    Hi ha una llista per apuntar-se al club, ja n’hi ha 8 d’inscrits.

    Reply
  • January 8, 2009 at 3:37 pm
    Permalink

    Deu ni do quina foto.
    Hi ha uns quants figures del Balàfia – no em feu dir qui són els figures xD -.
    Bueno ja tenim aqui la temporada 2009, a veure si continuen els éxits del 2008!!!!

    Reply
  • January 7, 2009 at 9:59 pm
    Permalink

    Hola a tothom!!!
    Podeu trobar tots els wallis del Balafia a la foto???!!
    Fins aviat

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *