Campionat per equipos 2016. Ronda 7: Ponts – Balàfia

Avui ens ha tocat jugar a Ponts, equip que és un rival directe en la lluita per la permanència. Sabíem de la importància d’aquest matx i tots els integrants de l’equip hem marxat amb ganes. L’equip d’avui estava format pel Ricard, el David, l’Emili, el Dani, el Wilson, el Jaume, el Javi, el Pep, el Joan i l’Ismael.
Quan hem arribat, hem pogut comprovar que era una de les poques ocasions aquesta temporada en que teníem més ELO que els jugadors rivals en la majoria dels taulers; no obstant això, ja sabem que aquest fet no significa res i que les partides s’han de jugar.
Ponts - Balafia 2016
I el matí ha començat malament amb la derrota del Jaume en una partida en que ha tingut un error de càlcul i que guanyava de peça. Més tard l’Ismael ha guanyat, empatant el matx a 1. Ja porta 3 de 3! Tot seguit ha perdut el Wilson en una combinació de mat, col·locant el 2-1 al marcador.
A partir d’aquí ha començat la nostra reacció: primer guanyava el Javi en una posició d’atac i a continuació guanyava el Dani, situant el 2-3 al marcador. S’han produït després les victòries del Ricard, del David, del Joan, de l’Emili. En canvi, el Pep ha perdut, deixant el marcador final en 3-7.   
Acta  Ponts - Balafia 2016
Aquesta victòria ha estat molt important ja que ens assegurem no quedar darrers i continuar fora del descens. 
A més a més els resultats ens han acompanyat i depenem de nosaltres per salvar-nos.
L’acta del matx:  Acta Ponts- Balàfia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *