Campionat per equips 2016 – Ronda 6

Per fi ha arribat la primera victòria! Ha estat contra el Bellpuig-Vilanovenc, rival directe per la permanència. Els jugadors que hem jugat avui han estat el David, l’Emili, el Dani, el Wilson, el Jaume, l’Albert, el Miquel, el Genís, el Joan i l’Ismael.
 El matí no podia començar de millor manera ja que ben aviat l’Ismael ha guanyat el seu rival i ens ha situat per davant en el marcador. Ja porta 2 de 2! 1-0. Més tard es produïen de forma pràcticament simultània les victòries del l’Emili, del Miquel i del Joan: 4-0
Després el conjunt visitant ha reduït la diferència al marcador amb les derrotes del David i del Wilson. Ha estat la primera derrota del Wilson aquest any. 4-2 Però finalment ha arribat la tranquil·litat amb la victòria del Jaume que situava el 5-2 al marcador.
Ens faltava mig punt per guanyar i després de molta lluita l’Albert ha guanyat la seva partida i tant el Dani com el Genís han fet taules, deixant el marcador final en 7-3. Després dels resultats produïts avui, avancem a la classificació el nostre rival d’avui i ens col·loquem en 8a posició, que marca la permanència.
La setmana que ve anirem a Ponts, un altre rival directe per la permanència i que possiblement serà un matx crucial.
Aquí podeu consultar l’acta: Acta
Moltes gràcies a tots!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *