Campionat per Equips 2016: Tornabous – Balàfia

Avui hem hagut de tornar a jugar a fora, en aquest cas a Tornabous. Els jugadors que hem format l’equip avui han estat el Dani, el Wilson, el Pep, l’Albert, el Miquel, el Joan, el Cesar, el Jordi, l’Ismael i la Tere.

El Tornabous ens ha presentat un equip molt fort, com ja ens imaginàvem, sent superiors en ELO en la majoria dels taulers (7).  Les primeres partides en acabar han estat les de la Tere, que després de tenir una bona posició s’ha deixat un cop tàctic i ha acabat perdent, i el Jordi que s’ha acabat imposant en un final de peons amb peça per cadascú amb una gran maniobra. 1-1.

A mig matí el Joan ha hagut d’abandonar perquè el seu rival tenia un avantatge material bastant important. Una mica més tard, el Dani ha fet taules contra un fort rival en una posició en que cap dels 2 jugadors estava millor. 2,5-1.5.

A partir d’aquest moment però, cap als voltants de la 1, diferents partides s’han anat decantant cap al bàndol rival, primer el César, després el Pep i finalment el Miquel. 5,5-1,5.

Hem pogut acabar maquillant una mica el marcador fins el 6,5-3,5 final, amb taules de Wilson i Albert i victòria de l’Ismael, que ja porta 4 de 4!

Destacar que en una partida s’ha vist un fet inèdit: a la partida de l’Albert s’ha complert la regla de les 50 jugades sense moviment ni captura de peó, fet  que significa taules.

Ara descansem fins després de Setmana Santa, per disputar la darrera ronda contra el Baix Segre.

L’acta del matx: Tornabous – Balàfia
Fins aviat!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *